Sidestil

Current Style: Standard

Tekststørrelse

Current Size: 100%

Budsjett

Jeg er daglig leder for restauranten Casablanca. Sentralt i restauranten har vi en nisje i veggen hvor det i dag står en søyle med en stor blomsterurne på. Jeg ønsker å fjerne alt dette, og heller ha skiftende temautstillinger i denne nisjen. Vi kommer til å skifte tema for hver sesong, det vil si fire ganger i året. Menyen vil til en hver tid ha tilknytning til gjeldende tema.

Temaet vi åpner med kommende høst er ”Primadonna”. Jeg har fått tak i en stilig, stående utstillingsdukke som kan brukes i nisjen. Tanken er at nisjen skal tilpasses hvert nytt tema, det vil si at den kan males og tapetseres om når det trengs. Mål på nisjen: Bredde 1,20m, høyde 2,20m og dybde 0,60m. Bunnen er hevet 0,20m fra gulvnivået. I taket er det montert en metallrist for å kunne feste evt. hengende objekter. Interiøret i restauranten er klassisk elegant og går i lyse, nøytrale grå/beige fargenyanser. Jeg liker det litt teatralske. Jeg ønsker ikke reklameskilt eller prislapper på eventuelle lånte produkter i nisjen. Jeg har satt av 3.000 kroner til materialutgifter på hver ny utstilling.

Tar du utfordringen?

I tilfelle, visualisér tankene dine og sett opp et materialbudsjett.

Ser frem til å høre fra deg!

Hilsen Christian

Migrated