Sidestil

Current Style: Standard

Tekststørrelse

Current Size: 100%

Blogg

Interiør og utstillingsdesign
Mysen videregående skole tilbyr fagene interiør og utstillingsdesign. På denne bloggen viser vi arbeider og refleksjoner fra teamet.
Sørumsand videregående skole
Dette er en fagblogg for 2iua Interiør og Utstillingsdesign på Sørumsand videregående skole. Bloggen ble opprettet i august 2012.  Elevene har sine egne blogger som linkes til fellesbloggen, og på egne blogger skal de legge ut tema og oppgaver som de jobber med gjennom året.
IU Galleri
Med denne bloggen, som vil fungere som et galleri, ønsker jeg at elever, lærere, foreldre og andre interesserte kan få mulighet til og se hva vi arbeider med på vg2 Interiør og utstillingsdesign, og vg3 Utstillingsdesign på Hønefoss vgs. Elevene på denne linja tar ofte på seg oppdrag utenfor skolen, for å få praksis i faget sitt. Små og store oppdrag, som både vi lærere og elevene har lært utrolig mye av. Har prøvd og ”nøste” opp, og rekonstruere tre års jobbing som du vil finne bilder og forklarende tekst til her.
I&Ugalleri Hønefoss vgs
Med denne bloggen, som jeg ønsker skal fungere som et galleri,en inspirasjonskilde og idebank , kan elever, lærere, foreldre og andre interesserte få mulighet til og se hva vi arbeider med på vg2 Interiør og utstillingsdesign, og vg3 Utstillingsdesign på min skole. Elevene på denne linja tar ofte på seg oppdrag utenfor skolen, for å få praksis i faget sitt. Små og store oppdrag, som både vi lærere,og elevene har lært utrolig mye av.
Migrated