Sidestil

Current Style: Standard

Tekststørrelse

Current Size: 100%

Registrere konto og logge inn

For å få tilgang til de ulike fagene i fagportalen, må du være registrert på dette faget. For å registrere deg trenger du en registreringskode. Hvis du er skoleelev, får du denne koden fra læreren din. Hvis du har kjøpt boka privat, må du kontakte Gaidaros Forlag for å få en registreringskode.

Hvis du ikke har en konto på nettstedet allerede, klikk først på «Logg inn» øverst til høyre på siden, og klikk så på lenken for «Opprett ny konto» på den nye siden som åpnes. Du blir da sendt til en side hvor du kan registrere deg med valgfritt brukernavn og passord. Du må også fylle inn feltene for fornavn og etternavn, og du må skrive inn en gyldig registreringskode i feltet for registreringsnøkkel.

Du kan nå logge deg inn. Du finner en lenke til innloggingssiden øverst til høyre på alle sidene i fagportalen. Her fyller du ut brukernavn og passord og trykker «Logg inn»-knappen. Når du har fått logga inn, vil du se at lenken for innlogging nå vil endres fra «Logg inn» til «Logg ut».

Innloggingsside

Hvis du allerede har en brukerkonto på nettstedet, men trenger å registrere deg på et nytt fag, logg deg først inn og gå så til faget du vil registrere deg på. Klikk på hvilken som helst lenke i venstremenyen på faget. Du vil da bli sendt til en side der du må legge inn registreringskoden for faget.

Hvis du ikke husker brukernavnet eller passordet ditt, kan du trykke på lenken «Bestill nytt passord» på innloggingssiden. Du vil da komme til en ny side, der du skriver inn brukernavnet eller epostadressen din for å få tilsendt en epost med informasjon om hvordan du kan opprette et nytt passord.

Vær oppmerksom på at det lagres en infokapsel (en såkalt «cookie») i nettleseren din når du er innlogga. Hvis du er innlogga på en datamaskin som andre har tilgang til, bør du derfor alltid huske å logge ut etter at du er ferdig. Du logger ut ved å klikke på linken «Logg ut» øverst til høyre på siden. For å være helt sikker på at ingen andre skal kunne få tilgang til brukerkontoen din, bør du også lukke nettleservinduet.

Migrated