Sidestil

Current Style: Standard

Tekststørrelse

Current Size: 100%

Konseptutvikling

Vi er i ferd med å videreutvikle en idé om et nytt konsept, og vi er ubeskjedne nok til å hevde at dette uten tvil kan bli et internasjonalt konsept.

Ideen går ut på følgende: Vi ønsker å etablere små velværesentre med sentral beliggenhet i store byer. Alle lokalene må være plassert på bakkenivå slik at tilgangen blir enklest mulig. Her skal man kunne droppe innom når man trenger en pust i bakken. Lokalene må ikke være for store slik at den lune atmosfæren forsvinner. Her vil man alltid finne friske blomster, dempet belysning og behagelig bakgrunnsmusikk. Sentrene skal tilby tjenester som lett fotmassasje, nakkemassasje, hodebunnsmassasje og ellers frisk frukt og nypresset juice.

Behandlingene skal ha en varighet på toppen en halv time da man skal prøve å unngå kø og timebestilling. Tanken er at kundene spontant kan komme innom akkurat når de behøver en ”timeout”.

Vår foreløpige tittel på konseptet er ”NOON”, og målgruppen er mennesker som trenger å stoppe opp et lite øyeblikk for å samle nye krefter.

Ut ifra våre beskrivelser ønsker vi at du lager et par billedcollager som kan videreformidle våre ideer til fremtidige samarbeidspartnere. Det eneste du skal ha med av tekst er konsepttittelen NOON. Utover det skal collagene utlukkende være visuelle og gi betrakteren en idé om stemningen vi ønsker å skape. Vær særlig bevisst på fargevalg, motivvalg og skrifttype.

Er spent på å se om du skjønner hvor vi vil!

Vi snakkes,

hilsen Peter og Rebecca

Migrated