Sidestil

Current Style: Standard

Tekststørrelse

Current Size: 100%

Messestand

Jeg er innehaver av hagesenteret INSPIRE. Til våren skal vi ha stand på en stor gave- og interiørmesse. Vi har fått tildelt en øystand på 5x5m, og jeg har en svevende idé jeg håper og tror kan bli bra.

Først plasserer vi ulike små krukker og urner gruppevis langs alle de fire sidene av kvadratet. Disse krukkene/urnene skal være tomme, dvs. ikke inneholde blomster eller planter, og være i nyanser av grått eller beige. Deretter plasseres tilsvarende krukker/urner (i jevnt økende størrelser) inn mot midten. Innerst i sentrum av kvadratet bygger vi opp et fargerikt trappe-podie som pyntes med et hav av blomster. Dette midtpunktet må se like bra ut fra alle sider, og også fungere som et infopunkt. Jeg ser for meg at standen som helhet kan ha et pyramideformet preg.

Kan du komme med et løsningsforslag slik at jeg ser om dette er en god idé, eller om alt bare vil se rotete ut? Husk at publikum må kunne gå mellom krukkene.

Jeg er ikke låst fast i hvordan dette faktisk skal bli, så jeg gleder meg til å se hvordan du mener dette kan løses. Snakkes.

Hilsen Sadia

Migrated