Sidestil

Current Style: Standard

Tekststørrelse

Current Size: 100%

Tekstiler

Jeg er innehaver av kafeen Polkadott. I tillegg til å tilby et utvalg av hjemmelagede småretter og deilige søtsaker, har vi stadig små teaterforestillinger og minikonserter i bakgården.

Jeg vet at det finnes mange spennende tekstile kvaliteter, men merker at jeg har for lite kunnskaper på området. Vi har stadig nye prosjekter her knyttet til vindusutstillinger, kostymer og scenografi, og da er det frustrerende å ende opp med den samme stoffkvaliteten hver gang. Hva finnes egentlig der ute?

Jeg ønsker å bestille en fargerik stoffuro av deg som skal henge utenfor og blafre i vinden. ”Hemmeligheten” med denne uroen vil være at den, i tillegg til å være et flott blikkfang, skal inneholde lange stoffremser i mange og varierte tekstile kvaliteter festet til en liggende sirkelformet streng. På den måten kan jeg alltid ha inspirasjonen tilgjengelig.

For at jeg skal huske fakta som navn, kvalitet, pris, forhandler m.m. må du lage et enkelt hefte jeg kan ta frem fra skuffen når det trengs. Dersom du bearbeider noen av tekstilene så forklar meg gjerne hvordan.

Jeg er SÅ gira!!

Hilsen Malou

Migrated